C A R R E G A N T

hoipoi

L’Agència de Viatges Ski Total, amb seu al Principat d’Andorra, fa més de 40 anys que està especialitzada en viatges d’esquí per a centres escolars. Fins ara només tenien presència a internet a través d’una pàgina de Facebook.

Van decidir confiar en nosaltres per tenir la seva pròpia web, i a més donar-li una funcionalitat molt interessant per tal d’automatitzar processos.

[venera_framed_image images=”2919″ frame_type=”browser” lightbox_on_click=”no” img_size=”full” browser_url=”https://skitotal.es” custom_link=”https://skitotal.es”]

El projecte tenia tres necessitats bàsiques.

  • Una zona de benvinguda, informació general i de contacte
  • Una zona privada per als alumnes dels centres escolars i on entrar les seves dades
  • Una zona privada de gestió i control per als responsables dels centres

[venera_framed_image images=”2920″ frame_type=”browser” lightbox_on_click=”no” img_size=”full” browser_url=”https://skitotal.es” extra_class=”fitcontent” custom_link=”https://skitotal.es”]

S’han desenvolupat un seguit de formularis estructurats per seccions que recullen informació dels usuaris.
Aquesta informació s’emmagatzema en una base de dades que posteriorment es filtra i es mostra en forma de graelles per als responsables de cada centre escolar.

Aquests poden gestionar totes les entrades rebudes, tractar-les, anotar-les i exportar-les a diferents formats.

[venera_framed_image images=”2921″ frame_type=”browser” lightbox_on_click=”no” img_size=”full” browser_url=”https://skitotal.es” extra_class=”fitcontent” custom_link=”https://skitotal.es”]

La seguretat ha estat una prioritat. Aquest tipus de dades requereixen un tractament especial on la seva visualització ha d’estar protegida sempre per contrasenyes i polítiques de permisos d’accés molt restrictives.

Ha estat un plaer treballar amb Ski Total i esperem que els hi sigui de gran utilitat la nova web.

Related Post

logo_degree

Fabriquem software per fer-te la feina més fàcil i millorar la gestió de tots els processos que intervenen en el teu negoci.

Knack Network Status

Les nostres aplicacions funcionen sota la xarxa de Knack, aquí t'informem de l'estat actual del sistema.

Knack Builder Certified

Estem acreditats com a constructors a la Knack Builder Network

Contacta

Email: hola@hoipoi.es

Telèfon: +34 672 472 889