C A R R E G A N T

hoipoi

Si mai cancel·lo la subscripció que passa amb la web?

El funcionament de la web i el hosting estan vinculats al pagament de la subscripció mensual. Per lo tant deixarien de funcionar. Tot i això si mai vols reprendre la subscripció la web es torna a habilitar sense cost d’activació.

Puc tenir la web al meu propi hosting?

No, el nostre servei es caracteritza per oferir un producte integral i que aquest perduri en el temps, tenim monitorats els rendiments de les webs i dels nostres servidors, així controlem que tot funcioni com ha de ser.

Que trigaré en tenir la web funcionant?

Cada projecte ens ocupa temps diferents, pots calcular que un projecte petit pot estar funcionant en 2 setmanes i els més complexos poden portar entre 30 i 60 dies. T’ho confirmarem en el moment que haguem parlat amb tu del projecte.

Podré gestionar els continguts fàcilment?

Si vols introduïr continguts, ho tindràs molt fàcil. Des de l’àrea privada de la web podràs crear i modificar continguts sense coneixement tècnics. Si tot i això no te’n surts ens ho pots delegar a nosaltres sense cap mena de cost.

Tinc un descompte amb la contractació anual?

Sí, tens un descompte del 10% en la tarifa mensual si contractes pagant un any per endavant. A més, si actives una subscrició anual, et regalem la integració d’un xat de contacte, per tal que puguis parlar amb els teus visitants des de qualsevol lloc.

Podré controlar les visites que rep la web?

Sí, donarem d’alta serveis d’estadístiques de visites com Google Analytics i Jetpack i t’ensenyarem a seguir el comportament dels usuaris a la teva web.

De quia manera es paga la subscripció?

En el cas que es faci pagament mensual, la subscripció s’activarà des de l’àrea de clients i el pagament estarà vinculat a una targeta o Paypal.
En el cas de pagaments anuals, rebreu per email la factura electrònica que es podrà pagar des del mateix correu.

Si tinc dubtes, com puc contactar amb vosaltres?

La manera més àgil de contactar amb nosaltres és a través de la icona de xat que tens a la part inferior dreta d’aquesta web o pots enviar-nos un email hola@hoipoi.es. També oferim atenció telefònica en horari d’oficina: de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 18 h al 625 54 40 16

logo_degree

Fabriquem software per fer-te la feina més fàcil i millorar la gestió de tots els processos que intervenen en el teu negoci.

Nosaltres

Empresa

Ofertes treball

Territori d’actuació

Legals

Privacitat

Condicions legals

Contacta

Email: hola@hoipoi.es

Telèfon: 672 472 889