C A R R E G A N T

hoipoi

SELECCIONA EL TEU PLA DE SUBSCRIPCIÓ

I recorda que si encara no tens clar quin és el pla que has d’escollir, a l’apartat de Plans & Preus tens un enllaç per valorar el teu projecte i així et podrem oferir el pla que millor s’adapti a les teves necessitats.

Et mostrem les combinacions més populars, però en tenim d’adaptades a cada cas. Si tens dubtes o necessitats concretes contacta amb nosaltres i trobarem la solució que busques.

OMPLE EL FORMULARI DE PREGUNTES

A continuació et farem tot un seguit de preguntes. Ens és molt útil per poder recopilar informació sobre el teu projecte. Recomanem que miris els consells que et donem més a baix per planificar la teva web. Servirà per aclarir idees, fer una bona planificació i poder contestar amb claredat algunes de les preguntes que et farem.

No et preocupis si a alguna de les preguntes no saps que contestar, tants sols volem recopilar informació abans de reunir-nos amb tu i fer-te la millor proposta.

CONTROLARÀS TOT EL PROCÉS

Tot seguit tindràs accés a l’àrea privada de clients. Allà podràs controlar la teva subscripció, pagaments i factures. També et donarem accés a un servidor de desenvolupament des d’on podràs seguir al moment quina forma va agafant la teva web.

Abans de començar el projecte acordarem una reunió, intentarem que sigui de forma presencial, i si no és possible per videoconferència. Acostumem a fer dues reunions més, una altra al mig del procés i una al final per acabar de perfilar els últims retocs.

Estas preparat?

Ens agraden els reptes i estem desitjant que ens plantegis el teu projecte.
Tan sols fes clic al següent botó i deixa’t portar.

Ja podem començar!

Consells a l'hora de planificar com vols que sigui la teva web

Definir quin serà el producte

[icon class=”fa fa-archive”] Evita treballar moltes temàtiques diferents

Has d’enfocar quina serà la temàtica del producte o servei que oferiràs a la web.

En delimitar aquest factor, farà que l’usuari se senti més còmode i segur de trobar allò que està buscant dins del teu lloc web.

Quan treballem amb serveis la cosa es complica una mica, hi ha una tècnica conceptual que funciona molt bé. Es tracta d’imaginar que el servei l’has de vendre dins d’una caixa. Quin seria el disseny d’aquesta? Quina descripció trobarem a la part posterior? T’ajudarà a conceptualitzar. Si en finalitzar veus que totes les caixes de producte les podem vendre en la mateixa secció d’una gran superfície anem pel bon camí.

[venera_framed_image images=”2558,2559,2560″ frame_type=”browser” img_size=”full” browser_url=”Producte” slider_name=”Slider1″]

Per què i per a què vull crear una web?

[icon class=”fa fa-flask”] L’essència del teu projecte

Reconeix els motius i necessitats de la creació del lloc web, això permetrà marcar-te un horitzó de treball. Els interessos de la creació de la web sempre han d’estar vinculats al producte que vols oferir.

La resposta a la pregunta segurament serà molt curta i et portarà poc temps de reflexió. Però en canvi contindrà tota l’essència del projecte.

Quina informació vull mostrar?

[icon class=”fa fa-sitemap”] Continguts

Amb les definicions que hem treballat fins ara arriba el moment de posar en pràctica les metodologies que permeten definir els continguts, ordenar-los i agrupar-los en conjunts coherents amb un nom que els identifiqui.

Probablement la millor tècnica per fer-ho és el “Card Sorting”. Farem unes petites targetes de paper on s’anoten els principals continguts que volem mostrar a la web (Informacions de productes, serveis, presentacions, horaris, contactes, col·laboracions, llistat de clients, notícies, etc.)

Una vegada recopilada tota aquesta informació, les cartes es posen sobre d’una taula i es van agrupant, fins a formar elements coherents entre ells. Després a cada conjunt se li ha de posar un nom (preferiblement una sola paraula) que identifiqui tot el seu contingut.

Amb aquestes agrupacions fetes ja haurem generat un arbre de continguts que a la vegada permetrà fer el sistema de navegació de la web.

Per finalitzar és recomanable seleccionar a gent (que conegui o no) el nostre projecte, mostrar-li els títols de cada grup de continguts i que responguin a les següents preguntes:

Què significa aquest nom?
Quins continguts esperes trobar en aquesta àrea?
Amb les respostes obtingudes podrem jutjar si els noms escollits són els més adequats o hem de fer modificacions.

A qui va dirigit?

[icon class=”fa fa-street-view”] La nostra audiència

La resposta a aquesta pregunta determinarà molts factors de disseny de la web. Continguts, llenguatge, disseny visual, navegació, funcionalitats…

Per determinar la nostra audiència és molt útil imaginar escenaris d’ús, és a dir plantejar situacions reals on definim de forma molt detallada les característiques del nostre usuari (edat, nivell econòmic, estudis, estat civil, professió, ideologia) i aplicar un escenari real en el qual aquesta persona arriba al nostre web i plantegem la pregunta.

Trobarà allò que busca tal com està plantejada web?

Naturalment, aquest tipus de revisions permeten ratificar o modificar el que s’ha definit prèviament com a contingut del web, degut que en moltes ocasions la planificació inicial de la pàgina s’ha fet per persones que coneixen a fons el projecte i donen per sabut molts continguts que per al nostre usuari no ho són tant.

Utilitats que tindrà la meva web

[icon class=”fa fa-wrench”] La web ha de treballar per nosaltres

La utilitat de la nostra web l’hem de definir de forma genèrica i d’ella es despendran una sèrie de funcionalitats que definirem en el següent apartat.
Les utilitats poden ser diverses

 • Carta de presentació
 • Donar-se a conèixer
 • Vendre On-Line
 • Formar una comunitat
 • Promocionar un projecte
 • Automatitzar processos amb els clients.
 • Recull de coneixements
 • Directori de dades

Quines funcionalitats vull que tingui?

[icon class=”fa fa-thumbs-up”] Milloren l’experiència d’usuari

A continuació definirem totes les interaccions que podem incloure a la web, totes elles donaran valor afegit al nostre producte i milloraran l’experiència de l’usuari quan ens està visitant, les més comunes acostumen a ser:

 • Formularis de contacte per a l’usuari
 • Subscripcions a butlletins
 • Àrea privada per usuaris registrats
 • Xats de suport
 • Compartir continguts a xarxes socials
 • Impressió de continguts
 • Cercador de continguts

Com ho fa la meva competència?

[icon class=”fa fa-eye”] Benchmark

L’últim element que hem de desenvolupar en aquesta etapa és la recerca d’altres llocs web a internet que treballin amb un projecte similar al nostre, amb l’objectiu de veure com han resolt els mateixos problemes que hem d’atendre.

Aquesta activitat comparativa ens permetrà analitzar bones pràctiques que podem adaptar a les necessitats del nostre lloc, i a la vegada descartar aquelles coses que valorem negativament de la nostra competència.

És important que es faci una pauta prèvia a la comparació, amb la finalitat de saber amb antelació quin son els paràmetres que es valoraran, gràcies a això optimitzarem la revisió i no perdrem temps amb factors que no lliguen amb el nostre projecte.

logo_degree

Fabriquem software per fer-te la feina més fàcil i millorar la gestió de tots els processos que intervenen en el teu negoci.

Nosaltres

Empresa

Ofertes treball

Territori d’actuació

Legals

Privacitat

Condicions legals

Contacta

Email: hola@hoipoi.es

Telèfon: 672 472 889