C A R R E G A N T

hoipoi

Aquest 2017 ens arriba l’encarreg del fotograf Vigatà Ruben Molina per crear una web d’estil molt minimalista on poder mostrar el seu treball i oferir la seva col.laboració a patrocinadors del mon d’Instagram.
Conegut a Instagram com a @neburruben, amb més de 139.000 seguidors, és un amant de la perspectiva, les linees rectes i la simetria. Destaquen les seves fotografies de carrer on captura moments, emocions i detalls, explicant històries sobre les persones.

La web s’ha dissenyat amb un caràcter molt marcat pel minimalisme, té formulari de contacte i està disponible en dos idiomes. La prioritat era crear una galeria d’imatges de navegació intuitiva i que destaques la fotografia per sobre de tot.

[venera_framed_image images=”2757″ frame_type=”browser” lightbox_on_click=”no” custom_link=”https://neburruben.com/” target=”_blank” img_size=”large” browser_url=”https://neburruben.com/” extra_class=”fitcontent”]

Related Post

logo_degree

Fabriquem software per fer-te la feina més fàcil i millorar la gestió de tots els processos que intervenen en el teu negoci.

Knack Network Status

Les nostres aplicacions funcionen sota la xarxa de Knack, aquí t'informem de l'estat actual del sistema.

Contacta

Email: hola@hoipoi.es

Telèfon: 672 472 889