C A R R E G A N T

hoipoi

[pricing_table title=”Llista de preus”]

Aquestes són les combinacions més populars, però en tenim d’adaptades a cada necessitat. Si tens dubtes o necessitats concretes contacta amb nosaltres i trobarem la solució que busques. Els preus no inclouen IVA i en cas de realitzar el pagament de la subscripció de forma anual s’aplicarà un 10% de descompte.

FUNCIONAMENT

Mitjançant una quota mensual, tens la web i tots els serveis que oferim inclosos. Tan sols has de triar la subscripció que s’adapti més a les teves necessitats i sabràs que et costarà la web.
Sense permanència, el dia que et cansis cancel·les la subscripció.

Cada Pla té un preu diferent d’activació, aquest és un pagament únic que es realitza en el moment que has donat el teu vistiplau a la web i aquesta es puja a internet.

Totes les subscripcions inclouen el Domini i un Hosting escalable per suportar fortes demandes d’accés. A més de les futures modificacions de contingut que s’hagin de fer a la web durant la vida d’aquesta.

AVANTATGES

El sistema de subscripcions aporta una sèrie d’avantatges si ho comparem a la contractació clàssica per desenvolupar una web.

Una reducció i control de costos important, un manteniment constant de la web, actualitzacions de seguretat i de continguts quan es requereixin.

Les pàgines web amb el temps també queden obsoletes, apareixen noves tecnologies i noves formes de programar-les, així com noves tendències visuals i de disseny d’interfícies. És per això que cada dos anys farem una revisió completa de la pàgina i proposarem canvis en la seva estructura.

I sempre ens tindràs per assessorar-te en el bon funcionament del teu negoci a internet.

NO SÉ QUIN ESCOLLIR

No et preocupis, simplement ens has de definir quin és el teu projecte, si hi ha alguna funcionalitat concreta que vulguis tenir a la web i si tens necessitats prèvies al desenvolupament de la web, com pot ser el disseny de logotips, fer fotografia comercial o gravar un vídeo promocional.

Et respondrem ràpidament amb la proposta que millor s’adapta a allò que vols aconseguir.

Si pel teu projecte tens un pressupost limitat, ens ho pots fer saber i farem que el resultat final sigui tan espectacular com t’agradaria.

logo_degree

Fabriquem software per fer-te la feina més fàcil i millorar la gestió de tots els processos que intervenen en el teu negoci.

Nosaltres

Empresa

Ofertes treball

Territori d’actuació

Legals

Privacitat

Condicions legals

Contacta

Email: hola@hoipoi.es

Telèfon: 672 472 889