Categoria de Serveis: Lite

Hosting AWS

Gestió de dominis i Hosting. Els nostres servidors són gestionats a Amazon Web Services. Són instàncies flexibles que s’escalen automàticament en funció de la càrrega de treball del servidor i del nombre de peticions que rebi.

Certificats SSL

La informació dels teus usuaris segura gràcies al certificat digital SSL que tindrà la teva web. Necessari per realitzar transaccions de formularis i compres on-line, donarà tranquil·litat als teus visitants i millorarà el posicionament de la teva web als cercadors.

Email amb el teu domini

Fins a 25 comptes de correu electrònic vinculades al teu nom de domini (nom@elteudomini.com). Configurables a qualsevol dispositiu mòbil i amb disponibilitat de Webmail.

Botiga On-Line

Podràs vendre els teus productes o serveis a tot el món, sota la plataforma woocommerce tindràs el control absolut de les teves vendes.

Multi Llengua

Integra un selector d’idiomes i multiplica de forma exponencial el nombre d’usuaris del teu web. Traducció manual dels continguts als idiomes que vulguis i traducció de les diverses funcionalitats.

Actualitzacions

Ens encarreguem que la teva web estigui en tot moment al dia, ja sigui en seguretat, continguts, funcionalitats i aspecte.

SEO

Estudiem que busquen i que esperen trobar els teus usuaris, i disposem el contingut de la web de la millor forma. Així procurem ajudar als principals buscadors a millorar el posicionament de la teva web.

Disseny de marca

Ja sigui per crear la teva Identitat Corporativa, com millorar la que tens. És un pas essencial abans de començar amb el desenvolupament de la teva Web.