Categoria de Serveis: Premium

Fotografia i Vídeo Professional

Els elements gràfics de la nostra web són una part importantíssima del resultat final del projecte. Oferim el servei d’un equip de professionals audiovisuals que portaran la teva imatge al següent nivell.

LMS Ensenyament Online

T’oferim una plataforma integral per impartir cursos a distància i oferir materials de descàrrega als teus alumnes.

Sistema de Reserves

Automatitza la gestió de reserves per al teu negoci. Un sistema àgil que permet al teu client conèixer al moment la teva disponibilitat i efectuar la reserva sense la necessitat de la teva intervenció.

Factura Electrònica

El servei de factura electrònica et permetrà disposar a la teva web d’una zona privada pels teus clients on podran gestionar serveis que tinguin contractats, visualitzar totes les operacions que hagin fet, descarregar factures, veure l’estat d’aquestes, aprovar pressupostos, etc.

Formació Presencial

Si la teva web requereix que hi hagi un control diari de continguts, t’oferim la possibilitat de formar al teu personal per tal que pugui tenir aquest control, no es requereixen coneixements tècnics previs.

Intranet / Extranet

Desenvolupar una Intranet / Extranet pel teu negoci, et permetrà posar junts tots els recursos necessaris sota un únic Portal Corporatiu, permetràs al teu equip interactuar amb continguts, aplicacions, gestió de projectes i altres persones dins de l’organització.