C A R R E G A N T

hoipoi

L’Associació de Turisme Rural La Selva ens encarrega l’actualització de la seva antiga web, per tal d’adaptarla als nous temps, busquen un disseny més net amb una navegació més intuitiva i sobretot que permeti a l’usuari escollir de forma més comode la casa de turisme rural que està buscant.

[venera_framed_image images=”3028″ frame_type=”browser” lightbox_on_click=”no” img_size=”full” browser_url=”https://ruralselva.com” extra_class=”fitcontent” custom_link=”https://ruralselva.com”]

El projecte ha tingut diversos reptes:

  • Crear un directori de fàcil navegació on s’indexin les diverses cases i es localitzin a dins d’un mapa de la comarca
  • Formularis de contacte per tal de poder reservar a cada una de les fitxes de les cases
  • Una zona privada de gestió i control per als propietàris de les cases on poder administrar la seva fitxa i poder actualitzar la seva informació.

[venera_framed_image images=”3030″ frame_type=”browser” lightbox_on_click=”no” img_size=”full” browser_url=”https://ruralselva.com” extra_class=”fitcontent” custom_link=”https://ruralselva.com”]

S’ha desenvolupat un portal turístic on facilment l’usuari pot fer reserves, visualitzar activitats organitzades pels responsables de les cases i visualitzar al mapa llocs d’interés turístic per visitar durant la seva estada.

Tot aquest portal és autogestionable pels propis socis de l’associació i s’ha traduit a 4 idiomes per tal de donar més visibilitat al destí turístic de la comarca de La Selva.

[venera_framed_image images=”3031″ frame_type=”browser” lightbox_on_click=”no” img_size=”full” browser_url=”https://ruralselva.com” extra_class=”fitcontent” custom_link=”https://ruralselva.com”]

Ha estat un plaer treballar amb Turisme Rural La Selva i esperem que els hi sigui de gran utilitat la nova web.

Related Post

logo_degree

Fabriquem software per fer-te la feina més fàcil i millorar la gestió de tots els processos que intervenen en el teu negoci.

Knack Network Status

Les nostres aplicacions funcionen sota la xarxa de Knack, aquí t'informem de l'estat actual del sistema.

Knack Builder Certified

Estem acreditats com a constructors a la Knack Builder Network

Contacta

Email: hola@hoipoi.es

Telèfon: +34 672 472 889